ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 10:40:06π.μ.
21
Νοεμβρίου

«Μπαράζ» διαπραγματεύσεων μεταξύ Κυβέρνησης και Θεσμών για την δεύτερη αξιολόγηση

Μπαράζ συναντήσεων είναι σήμερα στις καλένδες των στελεχών της Κυβέρνησης με τους εκπρόσωπους των θεσμών στο πλαίσιο της β' αξιολόγησης, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, την αγορά ενέργειας, το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, τη φορολογική διοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η διαπραγμάτευση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου με τους εκπροσώπους των θεσμών, καθώς χθες μετά από πολύωρη συνάντηση με τους πιστωτές, η οποία διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες όλα τα «καυτά» θέματα των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις παρέμειναν ανοιχτά, ενώ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ζητεί την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

 

Ταυτόχρονα το θέμα του προϋπολογισμού για το 2017 έχει κλείσει, ενώ στο μέτωπο του εξωδικαστικού συμβιβασμού, μένουν εκτός οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις.

 

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, το σημερινό πρόγραμμα των συναντήσεων διαμορφώνεται, επί του παρόντος, ως εξής:

    10:00 Αγορές προϊόντων
    11:30 Χρηματοπιστωτικά
    13:30 Δικαιοσύνη
    14:30 Ενέργεια
    15:30 Αποκρατικοποιήσεις
    16:30 Διαφθορά
    17:30 Φορολογική διοίκηση

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 209 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα