ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 6:19:31π.μ.
29
Μαρτίου

Συντάξεις Απριλίου 2023: Συνεχίζονται οι πληρωμές – Ποιοι συνταξιούχοι πάνε σήμερα Ταμείο

Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

 

Από Τρίτη (28/3) ξεκίνησαν οι καταβολές των κύριων και επικουρικών συντάξεων για το μήνα Απρίλιο από τον e- ΕΦΚΑ. Η πληρωμή των εσυντάξεων Απριλίου αλλά και επιδομάτων θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με τον προγραμματισμό από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κατά τον οποίο εκτιμάται ότι θα καταβληθούν σχεδόν 3 δισ. ευρώ.

 

Ειδικότερα, το πρόγραμμα πληρωμής των συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

 

Σήμερα Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες οι και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.


Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.


Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Απριλίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

 

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 29 και 30 Μαρτίου.


Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 29 και 30 Μαρτίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 34 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα