ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 3:49:11π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
08
Σεπτεμβρίου

Στέλνουν διπλάσιο φόρο στους εργαζόμενους με "μπλοκάκι"

Έως και διπλάσιο φόρο θα αναγκαστούν πληρώσουν

κάποιοι που εργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι) οι οποίοι μέσα στο 2014 έχασαν την δουλειά τους ως μισθωτοί, στη συνέχεια βρήκαν νέα δουλειά στην οποία εξέδιδαν δελτίο από το «μπλοκάκι».

 

Τούτο διότι εκδόθηκε μεν νέα ευνοϊκή ερμηνεία της ερμηνευτικής εγκυκλίου του νόμου 4172/2013 που τους αντιμετώπιζε φορολογικά ως μισθωτούς αλλά αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε!

 

Η ευνοϊκή ερμηνεία της εγκυκλίου η οποία εκδόθηκε στις 8 Αυγούστου όσοι απασχολούνται με σύμβαση εργασία και έχουν και εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς όμως να υπάρχει παράλληλο εισόδημα (δηλαδή μισθός και παροχή υπηρεσιών τους ίδιους μήνες) θα μπορούν να φορολογηθούν με την κλίμακα των μισθωτών για το σύνολο των εισοδημάτων τους κερδίζοντας την έμμεση μείωση φόρους των 2.100 ευρώ, την φορολόγηση των εισοδημάτων από επιχειρηματική δραστηριότητα με 26% από το πρώτο ευρώ την προκαταβολή φόρου στο 55% και φυσικά το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ.

 

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 183 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα