ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 7:32:30π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
23
Μαΐου

ΔΕΗ: Πιστοποίηση για το λιγνιτικό κέντρο Μεγαλόπολης

Κατηγορία Ενέργεια

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22301:2012.

Όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, είναι η πρώτη πιστοποίηση επιχειρησιακής μονάδας της ΔΕΗ και μία από τις λίγες της χώρας. Μέσω της εφαρμογής του Συστήματος διασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων δραστηριοτήτων των Ορυχείων του Λιγνιτικού Κέντρου, καθώς και της τροφοδοσίας με λιγνίτη των ΑΗΣ Μεγαλόπολης.

 

Με την πιστοποίηση τα Ορυχεία θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά σε έκτακτες καταστάσεις και απρόβλεπτα γεγονότα, πράττοντας ό,τι ενδείκνυται ανά περίπτωση.

 

Τονίζεται ακόμη ότι η ανάπτυξη και η εφαρμογή του Συστήματος έγινε αποκλειστικά και μόνο από τα ανωτέρω στελέχη, χωρίς τη χρήση εξωτερικών συμβούλων, παρά τον σύνθετο χαρακτήρα του αντικειμένου.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 153 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα