ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 3 Οκτωμβρίου 2023 - 1:04:37π.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
16
Σεπτεμβρίου

Διόρθωση έως και 50% στις τιμές των οικιακών φωτοβολταϊκών

Κατηγορία Ενέργεια

Διορθωτικές παρεμβάσεις με άξονες την επανεξέταση του ποσοστού των περικοπών και την παράταση των συμβολαίων προαναγγέλλει με επιστολή που απέστειλε προς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) η Νέα Δημοκρατία. Σχετική παρέμβαση – ερώτηση είχε υποβάλει μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο σταθμό Star, με τον κ. Μεϊμαράκη να επιφυλάσσεται να απαντήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με την επιστολή που εστάλη από τη ΝΔ προς το σύνδεσμο μετά από μελέτη του θέματος, προαναγγέλλεται πρωτοβουλία για τα φωτοβολταϊκά ώστε να μελετηθούν τα αποτελέσματα του νόμου 4254/2014 και να καταγραφούν αδυναμίες και αδικίες που παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή του.

 

Στην ίδια επιστολή η Νέα Δημοκρατία επαναβεβαιώνει τη θέση που είχε διατυπωθεί από την ηγεσία του υπουργείου ενέργειας την εποχή της ψήφισης του νόμου, σύμφωνα με την οποία μετά το νοικοκύρεμα στις ΑΠΕ και το μηδενισμό του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού του ΛΑΓΗΕ θα μελετηθούν πιθανές βελτιώσεις. Συγκεκριμένα με βάση συγκεκριμένα στοιχεία και με στόχο τη βιωσιμότητα του συστήματος η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα στα οικιακά φωτοβολταϊκά  όπου σύμφωνα με προβλέψεις, η δυνατότητα διόρθωσης μπορεί να φτάσει έως 50% μέσα στο 2016.

 

 

πηγή: energypress.gr

Διαβάστηκε 165 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα