ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 2:17:00π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
05
Νοεμβρίου

Σύμβαση συνεργασίας με την κοινοπραξία των εταιρειών SPIECAPAG-AKTOR, για τον εφοδιασμό με καύσιμα του έργου κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού φυσικού αερίου (Trans Adriatic Pipeline – TAP) υπέγραψε η εταιρεία Aegean Oil.

Με βάση την υπογραφείσα σύμβαση η Aegean θα εφοδιάζει για τα επόμενα δύο χρόνια, που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει το έργο, όλα τα εργοτάξια και τα οχήματα που θα απασχοληθούν για το τμήμα του αγωγού την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει η κοινοπραξία SPIECAPAG-AKTOR.

 

Κατά την διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης που έλαβε χώρα στα γραφεία της Aegean στην Αλεξανδρούπολη, ο Διευθυντής του έργου της SPIECAPAG κ. Jean-Paul Chauvin και ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean OIL κ. Αντώνης Παπαδάκης εξέφρασαν την αμοιβαία ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα συνεργασία των δύο εταιρειών και διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, στο μέτρο που τους αναλογεί, να συμβάλλουν για να επιτευχθεί η κατασκευή του TAP ενός από τα σημαντικότερα έργα ανάπτυξης ενεργειακών υποδομών στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα