ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 2:28:44π.μ.
10
Φεβρουαρίου

Με φυσικό αέριο θα κινούνται όλα τα αυτοκίνητα του στόλου των ΕΛΤΑ

Κατηγορία Ενέργεια

Ιδιαίτερο κεφάλαιο στις προτεραιότητες της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων αποτελεί πλέον ο χώρος της ενέργειας. Το ενδιαφέρον δεν αφορά μόνον το θέμα της δραστηριοποίησης των ΕΛΤΑ στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, όπου τα σχέδια της εταιρείας είναι φιλόδοξα.

Σύντομα τα ΕΛΤΑ θα μετατρέψουν όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουν (μιλάμε για ένα στόλο πολλών εκατοντάδων οχημάτων) σε αεριοκίνητα. Ταυτόχρονα τα ιδιόκτητα πρατήρια της εταιρείας θα αποκτήσουν παροχή φυσικού αερίου ώστε να προμηθεύουν με το «καθαρό» και οικονομικό αυτό καύσιμο τα αυτοκίνητα των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία των ΕΛΤΑ με τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, ώστε στα πρατήρια καυσίμων των ΕΛΠΕ να εγκατασταθούν χώροι υποστήριξης των ταχυδρομικών υπηρεσιών των ΕΛΤΑ, δηλαδή χώροι για την παραλαβή – παράδοση αλληλογραφίας  - δεμάτων κ.λπ.

 

 

πηγή: energypress.gr

Διαβάστηκε 142 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα