ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 1:05:25μ.μ.

banner468x60

13
Δεκεμβρίου

Νέα πτώση στην τιμή της βενζίνης – Μείωση και στο πετρέλαιο θέρμανσης

Κατηγορία Ενέργεια

Θα συνεχιστεί η πτωτική πορεία των τιμών και το επόμενο διάστημα

Σημαντική πτώση παρατηρείται στις τιμές των καυσίμων σε πολλά πρατήρια της χώρας, δίνοντας «ανάσα» στους ιδιοκτήτες οχημάτων. Μάλιστα σε αρκετά πρατήρια της Αττικής οι τιμές προσεγγίζουν τα επίπεδα που υπήρχαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Σημαντική είναι και η μείωση στην τιμή του diesel κίνησης, αλλά ακόμη βρίσκεται αρκετά ψηλότερα από την τιμή που είχε το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Σήμερα σε πολλά πρατήρια της Αττικής η τιμής της αμόλυβδης βενζίνης κινείται ακόμη και στα 1,75 ευρώ το λίτρο.

 

Παράλληλα, σημαντική μείωση έχει και το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς οι τιμές του έχουν φθάσει κοντά στο 1 ευρώ/λίτρο, δίνοντας «ανάσα» στους καταναλωτές, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα γέμιζαν με το… σταγονόμετρο τις αντλίες.

 

 

Όπως σημειώνουν παράγοντες οι τιμές των καυσίμων, τόσο του πετρελαίου θέρμανσης όσο και της βενζίνης θα ακολουθήσουν πτωτική πορεία για το επόμενο διάστημα.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 42 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα