ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:24:24μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
01
Σεπτεμβρίου

OPEC: Έτοιμος να συνομιλήσει με άλλους παραγωγούς για δίκαιες και λογικές τιμές

Κατηγορία Ενέργεια

Έτοιμος δηλώνει ο OPEC να καθήσει στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων με άλλους παραγωγούς - εξαγωγείς πετρελαίου για να πετύχει "δίκαιες και λογικές τιμές”.

Όπως σημειώνεται στο μηνιαίο δελτίο του Οργανισμού, "δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, αλλά εάν υπάρχει προθυμία να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία, τότε οι προοπτικές για το μέλλον αναμένεται να είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με την εμπειρία όλων μας τους τελευταίους εννέα μήνες περίπου”. Και συνεχίζει, "όπως έχει υπογραμμίσει σε πολλές περιπτώσεις ο Οργανισμός, παραμένει έτοιμος να συνομιλήσει με άλλους παραγωγούς”.

 

Ο Οργανισμός ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι δεν είναι διατεθειμένος να κουβαλήσει μόνος του το βάρος για την ενίσχυση των τιμών, μειώνοντας την παραγωγή του.

 

"Αυτό θα πρέπει να γίνει με ίσους όρους”, αναφέρει. "Ο OPEC θα προστατεύσει τα συμφέροντα του. Ως αναπτυσσόμενες χώρες, τα μέλη του, των οποίων οι οικονομίες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό τον πολύτιμο πόρο, δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν διαφορετικά”, καταλήγει.

 

 

πηγή: energypress.gr

Διαβάστηκε 165 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα