ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 12:45:26μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
29
Μαΐου

Το Ισραήλ θα προμηθεύσει την Τουρκία με φυσικό αέριο

Κατηγορία Ενέργεια

Η κυβέρνηση του Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγωγής φυσικού αερίου προς την Τουρκία, παρά τις πολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο χωρών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου

σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Κνεσέτ που αναφέρονταν σε μια νέα συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των εταιρειών φυσικού αερίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Το φυσικό αέριο που θα διοχετευθεί στην Τουρκία θα προέρχεται από το πεδίο «Ταμάρ», ενώ προετοιμάζεται η έναρξη των σημαντικών κοιτασμάτων στο πεδίο «Λεβιάθαν».


Στα δύο αυτά πεδία εργάζεται η κοινοπραξία που αποτελείται από την αμερικανική Noble Energy και την ισραηλινή «Ντελέκ», όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.


Εξάλλου, ο Γενικός Πρόξενος του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη, Σάι Κοέν, δήλωσε ότι χωρίς την Τουρκία η μεταφορά ενέργειας από την Ανατολή προς τη Δύση, στις ευρωπαϊκές χώρες, θα είναι πολύ δύσκολη.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 147 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα