ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 - 10:00:55μ.μ.

banner468x60

09
Δεκεμβρίου

Αξιολόγηση των επιχειρηματικών ιδεών στο πλαίσιο του προγράμματος για την ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Κηφισιάς

Έφτασε η ώρα της παρουσίασης και αξιολόγησης των επιχειρηματικών ιδεών των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα για την ενίσχυσης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας που εξελίσσεται στον Δήμο μας.

Οι προτάσεις θα παρουσιασθούν σε ανοιχτή εκδήλωση την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη» (Domotel Kastri Hotel Ελ Βενιζέλου 154 και Ρωμυλίας Νέα Ερυθραία).


Η επιτροπή αξιολόγησης  είναι πενταμελής και αποτελείται από τους διακεκριμένους επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους φορέων:
-Νικόλαο Μυλωνά (Αντιπρύτανη ΕΚΠΑ, Καθηγητή Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών)
-Χάρη Λαμπρόπουλο (Μέλος Δ.Σ ΕΒΕΑ, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών)
-Φραγκίσκο Θεοφύλακτο (Πρόεδρο MCK GROUP, μέλος δικτύου επιχειρηματικών αγγέλων ΕΒΕΑ)
-Μάρκο Πανέτα (Επιχειρηματία , Μέλος Δ.Σ ΕΒΕΑ)
-Δημήτρη Κουτσοθεόδωρο (Μέλος Εθνικού Συμβουλίου για την Εφοδιαστική Αλυσίδα)


Το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει τις ομάδες και να συνδιαμορφώσει (σε ποσοστό 40%) την τελική βαθμολογία.


Τα επιχειρηματικά σχήματα τα οποία θα επιλεγούν θα ωφεληθούν των υπηρεσιών της δομής υποστήριξης και θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον τελικό διαγωνισμό, μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου μας.


Παρουσιαστές της εκδήλωσης  θα είναι η Ιωάννα Πουλοπούλου και ο Ανδρέας Κούκιος από την MCK.

Διαβάστηκε 168 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα