ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 - 5:32:28π.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Σεπτεμβρίου

Την άμεση διακοπή λειτουργίας του δικτύου των καταστημάτων που λειτουργούν με το σήμα της Neoset

προβλέπει η απόφαση 1224/2014 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

 

Υπενθυμίζεται ότι η επιπλοβιομηχανία, παρότι κηρύχθηκε σε πτώχευση, εξακολουθεί να δίνει το "παρών" στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης Furniture New Line που εμπορεύεται προϊόντα με τo σήμα Neoset, βάσει σύμβασης που είχε συνάψει τον Ιούνιο του 2012 η κυπριακή εταιρεία Hazarezo Limited, που είναι η μητρική της Furniture New Line, με τη Neoset.

 

Η συγκεκριμένη σύμβαση προβλέπει την παραχώρηση για 20 χρόνια-με δικαίωμα παράτασης ακόμη 20 χρόνια- στην Hazarezo την εκμετάλλευση του πακέτου franchise της επιπλοβιομηχανίας (Επιπλοσυνθέσεις Neoset, Neoset κουζίνα, Skouropoulos, Neoset, Neowood, Νεοκατοικείν και Hotel furniture) με αντάλλαγμα την πληρωμή δικαιωμάτων χρήσεως κατ’ έτος (royalities) 1% επί των καθαρών λιανικών πωλήσεων των καταστημάτων. Είχε προβλεφθεί ακόμη αμοιβή ένταξης στο δίκτυο (entry fee) ύψους 5.000 ευρώ για κάθε νέα σύμβαση που θα κατήρτιζε η Hazarezo και 1.000 ευρώ για κάθε την κατάρτιση ατομικών συμβάσεων με συνεργάτες. Ωστόσο, με τη δικαστική απόφαση καθίσταται άκυρη, και ως αποτέλεσμα τα καταστήματα με το σήμα Neoset που λειτουργούν σήμερα θα πρέπει να κλείσουν.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 148 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα