ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 10:41:16μ.μ.
18
Αυγούστου

Attica Bank: Μέτρα στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων

Ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβε η τράπεζα

Η Attica Bank ανακοίνωσε ότι στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες, ιδιώτες και επιχειρηματίες, στις περιοχές της χώρας μας που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές προχωρώντας στην υλοποίηση ειδικών ρυθμίσεων και διευκολύνσεων για την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων και για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

 

Αναλυτικά, η Τράπεζα συντάσσεται με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και παρέχει άμεσα στους ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της οι οποίοι έχουν κατοικία ή και επιχείρηση στις πληγείσες περιοχές και έχουν υποστεί ζημίες, τη δυνατότητα αναστολής 6 μηνών στην πληρωμή ενήμερων δανειακών υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΑΤ.

 

Για το ίδιο χρονικό διάστημα, η Τράπεζα θα απέχει από τη λήψη οποιουδήποτε μέτρου αναγκαστικής εκτέλεσης.

 

Επιπρόσθετα, παρέχονται εξειδικευμένα στεγαστικά ή/και καταναλωτικά δάνεια με ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο για εργασίες αποκατάστασης, όπως ανακοινώθηκε.

 

Η Attica Bank εκφράζει τη συμπαράστασή της σε όσους δοκιμάστηκαν από τις απώλειες της τεράστιας αυτής καταστροφής και θα συνεχίσει σε συνεργασία με την Πολιτεία και άλλους φορείς να στηρίζει τους πληγέντες με πρωτοβουλίες και δράσεις αλλά και να συμβάλλει σε προγράμματα πρόληψης, προστασίας και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω ειδικές ρυθμίσεις, θα πρέπει να απευθυνθούν στα καταστήματα της Attica Bank, τα οποία θα υποδέχονται τα αιτήματα τους μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2021.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 124 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα