ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:24:44μ.μ.

banner468x60

11
Μαΐου

Διάκριση επιχειρηματικού σχήματος που συμμετέχει στο πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Στον πρώτο διαγωνισμό για Καινοτόμες-Νεοφυείς Επιχειρήσεις "ATHENS STARTUP AWARDS 2017" που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), συμμετείχε και ο Δήμος Κηφισιάς με δύο επιχειρηματικά σχήματα που μετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα του Δήμου.

Η πρώτη τελετή απονομής του νέου θεσμού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, με ευχάριστο αποτέλεσμα για τον Δήμο μας, καθώς το προϊόν ECHO1 μια συσκευή ανάγνωσης μουσικών κειμένων για άτομα με προβλήματα όρασης, των  Βασίλη Παρδάλη, Κωνσταντίνου Μπάιλα και Αναστασίου Καραγιάννη, βρέθηκε ανάμεσα στα επιχειρηματικά σχήματα που κέρδισαν έπαινο.

 

189 n


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος για την επιχειρηματικότητα του Δήμου Κηφισιάς Βαγγέλης Αυλήτης ο οποίος συνεχάρη την επιχειρηματική ομάδα και τους ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

18526 n

Διαβάστηκε 299 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα