ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 9:41:01μ.μ.

banner468x60

24
Μαΐου

Έργα ασφαλτόστρωσης σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία ξεκίνησαν τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.

Οι  ανάγκες αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε όλο τον Δήμο  είναι μεγάλες και για τον λόγο έχει δρομολογηθεί σειρά έργων ασφαλτόστρωσης, ώστε να επισκευαστούν φθαρμένα τμήματα που δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία. Η συνολική επιφάνεια ανακατασκευής οδοστρωμάτων θα φτάσει τα 8555 τ.μ. και συγκεκριμένα 4400  τ.μ για την Κηφισιά και 4155 τμ  για τη Νέα Ερυθραία.

 

Το έργο ''ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ 2016'' είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ,  συμβασιοποιήθηκε στα 69.931 ευρώ και η διάρκειά του είναι δύο μήνες.

 

ergasies

 

137 νέες συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης


Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο κατασκευής εξωτερικών διακλαδώσεων στο δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Κηφισιάς, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται τα 129.415 ευρώ και η χρηματοδότησή του έγινε από ίδιους πόρους με τελικό καταλογισμό στους ενδιαφερόμενους δημότες.


Στο έργο αυτό πραγματοποιήθηκαν 137 νέες συνδέσεις νοικοκυριών με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.


Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν άλλα δύο έργα κατασκευής εξωτερικών διακλαδώσεων και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες: Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.


Τα έργα αυτά εντάσσονται στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο την αξιοποίηση του υφιστάμενου δικτύου, με τη σύνδεση όλο και περισσοτέρων ακινήτων με την αποχέτευση.

 

Έργα ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Κηφισιάς


Δύο έργα ηλεκτροφωτισμού είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του δημοτικού φωτισμού καθώς και αποκατάστασης ηλεκτρολογικών δικτύων και  στις τρεις Δημοτικές Ενότητες: Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη αλλά και έργα κατασκευής νέου δικτύου οδοφωτισμού σε κεντρικούς δρόμους και πάρκα του Δήμου Κηφισιάς.

 
Μάλιστα στο έργο κατασκευής του νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού τοποθετούνται ιστοί οδοφωτισμού με φωτιστικά σώματα υψηλής τεχνολογίας LED.  Επίσης στο έργο έχει συνδυαστεί η αισθητική των σύγχρονων φωτιστικών με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του Δήμου Κηφισιάς.
     

Τα  έργα αυτά εντάσσονται στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος των Δημοτών, αλλά και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και την επέκταση των ηλεκτρολογικών δικτύων του Δήμου.

 

Διαβάστηκε 270 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα