ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 2:49:57π.μ.

banner468x60

15
Δεκεμβρίου

Εσπερίδα για την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με στόχο την παρουσίαση των ζητημάτων που προκύπτουν στις επιχειρήσεις κατά την περίοδο της κρίσης, τους τρόπους αντιμετώπισης, αλλά και το πώς θα μπορέσουν να αναπτυχθούν,

το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Πάτρας – Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» πραγματοποιεί εσπερίδα μεθαύριο το απόγευμα.


Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα με θέμα «Η επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης και οι προοπτικές ανάπτυξής της».


Την εσπερίδα θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας καθ. Κλεομένης Μπάρλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.


Θα ακολουθήσουν οι παρακάτω ομιλίες:


• Αθανασοπούλου Ευαγγελία, Συνεργάτης Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct» Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


«Παρουσίαση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αναφορά στο Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Σχέδιο».


• Αϊβαλής Βασίλης, Στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων.


«Υλοποιούμε την Ανάπτυξη σε περίοδο κρίσης».


• Γεωργόπουλος Βασίλης, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.


«Επιχειρηματικότητα στην περίοδο κρίσης – Ανταγωνιστικότητα».


• Ζαχαρίας Π. Μαυρούκας, Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικής & Επιχειρηματικής Πολιτικής & SME Envoy for Greece, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού


«Στρατηγική για τη βιομηχανική ανάπτυξη 2014-2020. Προτάσεις δράσεων και προγραμμάτων για την υλοποίησης της».


• Παπασπύρου Σπύρος, Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής, Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


«H επιχειρηματικότητα στον 5ετή Επιχειρησιακό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».


Η εσπερίδα θα κλείσει με συζήτηση και τοποθετήσεις.

Διαβάστηκε 244 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα