Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Δεκεμβρίου

H AEGEAN σε καλεί «να τα πεις» για να κερδίσεις ένα ταξίδι

Στις γιορτές είναι καλύτερα «να τα πούμε» από κοντά!

 

«Να τα πούμε;» αναρωτήθηκαν ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα, με άκρως χριστουγεννιάτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση, όταν σταμάτησαν περαστικούς στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου και τους προσκάλεσαν να πουν τα κάλαντα μέσω skype ή facetime σε όσους αγαπημένους τους είναι μακριά και δε θα καταφέρουν να τα πουν από κοντά τις φετινές γιορτές!

 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι δύο συμπαθέστατοι τραγουδιστές προσέγγισαν ανυποψίαστους περαστικούς και τους κάλεσαν να τραγουδήσουν τα κάλαντα σε όσα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται μακριά!

 

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες, με τη βοήθεια μίας αεροσυνοδού της AEGEAN, αποκάλυπταν στους συμμετέχοντες μία μεγάλη γιορτινή έκπληξη, ένα ταξίδι-δώρο από την AEGEAN για να πουν τα κάλαντα από κοντά στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

 

Και επειδή στις γιορτές είναι καλύτερα «να τα λέμε από κοντά», η AEGEAN σου δίνει την ευκαιρία να πεις τα κάλαντα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να κερδίσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο, για να περάσεις μαζί του τις γιορτές από κοντά!

 

Πώς; Από 23 έως 27 Δεκεμβρίου, τραγούδησε σε video τα κάλαντα για κάποιον αγαπημένο σου που ζει μακριά, ανέβασε το στη σελίδα της AEGEAN στο Facebook ή στα προσωπικά σου social media με το #‎NaTaPoume και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει ένα ταξίδι για να περάσει τις γιορτές μαζί με το αγαπημένο του πρόσωπο!

 

Θέλεις να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που φέτος τις γιορτές θα κερδίσεις ένα εισιτήριο για να «τα πεις» από κοντά με τον αγαπημένο σου;

 

Πάρε έμπνευση από τον Ησαΐα Ματιάμπα και το Μύρωνα Στρατή και ετοίμασε το δικό σου video για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό! Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 210 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)