ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 8:26:39μ.μ.
27
Ιανουαρίου

H HORECA 2023 φιλοξενεί την ημερίδα της ΕΕΝΕ για το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην συνεδριακή αίθουσα C1

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) αποτελεί ένα δυναμικό φορέα έκφρασης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας που στόχο έχει με συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων. Η ΕΕΝΕ με τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα εκπροσωπεί τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

 

Ο κλάδος της φιλοξενίας, αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά οικοσυστήματα της χώρας. Αυτό το οικοσύστημα που συνεργάζεται και αλληλοσυμπληρώνεται για να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες αλλά και να αποτελεί σταθερά βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας συμβάλλοντας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% στο ΑΕΠ θα μελετήσουν και θα αναδείξουν μέσα από το φόρουμ με τίτλο «Το Ελληνικό Οικοσύστημα Φιλοξενίας», που διοργανώνεται στα πλαίσια της έκθεσης HORECA στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

 

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους μιλάνε για την Οικονομία της Φιλοξενίας και πως αυτή αποτελεί απάντηση στην Εθνική Πρόκληση, μπροστά από την οποία βρισκόμαστε. Η πιο ενεργή κοινότητα, αυτή των startup, δίνει τον παλμό των εξελίξεων και μέσα από την παρουσίαση των επιτυχημένων παραδειγμάτων τους αγγίζουμε το πολύ επίκαιρο ζήτημα της ανάγκης περάσματος από την εποχή του ψηφιακού αναλφαβητισμού στο τώρα και στην ψηφιοποίηση. Η ελληνική γαστρονομία, αποτελεί διαχρονικά τον καλύτερο και πιο δυνατό πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ελληνικό κρασί, μπύρα αλλά και επιτυχημένα επιχειρηματικά αλλά και μη project μοιράζονται την εμπειρία τους.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

 

11:00

Welcome

Κρίστιαν Χατζημηνάς, Πρόεδρος ΕΕΝΕ

 

11:15

Opening Remarks

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος ΕΕΝΕ

 

11:30-12:15

Οικονομία της φιλοξενίας, απάντηση σε μια Εθνική πρόκληση

Moderator: Ανδρίτσος Νίκος

 

Συμμετοχή σε πάνελ: Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Αρμόδιος Γιαννίδης (Vitex), Αντώνης Στελλιάτος, (Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού), Στέργιος Νίκας (Almeco), Αλέξανδρος Υφαντής (Synchem), Νίκος Βασιλείου (Bright)

 

12:15-13:00

Από ψηφιακό αναλφαβητισμό στη ψηφιοποίηση

Moderator: Νίκος Υποφάντης

Συμμετοχή σε πάνελ: Χρίστος Δήμας (Υφυπ. Ανάπτυξης), Κατερίνα Σαντίκου (Workathlon), Αλέξανδρος Τρίμης (Welcome Pickups), Εκπρόσωπος της Narratologies, Δάφνη Τσερβένη (Cliomuse), Εκπρόσωπος της Hotellisense, Εκπρόσωπος της Hoteltoolbox

 

13:00-13:45

Φιλοξενία και εστίαση ως πομποί μιας πολυθεματικής Ελλάδας

Moderator: Αλεξία Τασούλη

Συμμετοχή σε πάνελ Σοφία Ζαχαράκη (Υφυπουργός Τουρισμού), Αλέξανδρος Κουρής (Nissos), Θωμάς Δούζης (Ergon), Νυφούδης (Life Goddess), Μάντυ Καλλιοντζή (Sympossio Gourmet Touring)

 

13:45-14:00

The Moderators Closing

Συζήτηση των 3 συντονιστών & Αλέξανδρος Αγγελόπουλος

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 41 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα