ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:55:26μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
14
Μαρτίου

Η Grivalia απέκτησε το 60% του Pearl Island στον Παναμά

Την εξαγορά του 60% του «Pearl Island Project» στον Παναμά από την Dolphin Capital Investors, κατόπιν εκπλήρωσης όλων των προϋποθέσεων υπό τις οποίες τελούσε αυτή, ολοκλήρωσε η Grivalia Hospitality.

Η Grivalia Hospitality είναι θυγατρική εταιρεία της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ και έχει ως σκοπό την απόκτηση, ανάπτυξη και διαχείριση ξενοδοχειακών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Οπως είχε ανακοινώσει η εισηγμένη τον Ιανουάριο, το τίμημα ανέρχεται σε €27εκ σε μετρητά, εκ των οποίων €1εκ έχει ήδη καταβληθεί στην DCI ως προκαταβολή, €24εκ θα καταβληθούν με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ενώ τα εναπομείναντα €2εκ θα διατηρηθούν σε λογαριασμό μεσεγγύησης (“escrow account”) για περίοδο 12 μηνών από την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την κάλυψη οποιασδήποτε πιθανής παραβίασης των εγγυήσεων ή έκτακτου χρέους.

 

Η Grivalia Hospitality S.A. θα αποκτήσει το σύνολο των εταιρειών που σχετίζονται με το συγκεκριμένο έργο και που σήμερα ανήκουν στην DCI και τις θυγατρικές της.

 

Η νήσος Pedro Gonzalez (Pearl Island) είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νησιά 13.230 στρέμματα στο εξαιρετικής ομορφιάς Αρχιπέλαγος Las Perlas του Παναμά. Με θαλάσσιο μέτωπο μεγαλύτερο από 30 χιλιόμετρα και 5 πανέμορφες παραλίες, σχεδιάζεται να μετατραπεί σε έναν μοναδικής ποιότητας τουριστικό και φιλικό προς το περιβάλλον προορισμό στην περιοχή της Κεντρικής Αμερικής με τουλάχιστον 3 πολυτελή θέρετρα και έναν μεγάλο αριθμό βιλών και οικιστικών μονάδων.

 


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα