ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023 - 6:52:54π.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
03
Σεπτεμβρίου

Νέο πρόγραμμα για το Digital Marketing με διεθνή πιστοποίηση

Το πρόγραμμα καλύπτει όλους τους τομείς του σύγχρονου Digital Marketing: Web sites, SEO, Web Analytics, Social, PPC, Content, Mobile, με την απαραίτητη θεωρία και πρακτική εξάσκηση. Στο πρόγραμμα διδάσκουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες της αγοράς.

Οι 100 ώρες εκπαίδευσης αποτελούν επίσης βασικό μέρος της προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις διεθνείς πιστοποιήσεις OMCA™ και OMCP®, δίδοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επιλέξουν για να πιστοποιηθούν από 3 ανεξάρτητους φορείς εκπαίδευσης και πιστοποίησης, την Ελληνοαμερικανική Ένωση, την Market Motive® και την OMCP®.

 

Σας αφορά αν είστε: Απόφοιτος σχολών ΑΕΙ-ΤΕΙ, Μάρκετινγκ-Διοίκησης-Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων-Πληροφορικής, εργαζόμενος στο χώρο του Μάρκετινγκ, της Επικοινωνίας, των Πωλήσεων, ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων, νέος επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει άμεσα τις πωλήσεις και την προβολή της επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο.

 

Το πρόγραμμα διεξάγεται από 1/10/2015 έως 14/12/2015 απογευματινές ώρες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 172 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα