ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 3:59:14π.μ.
22
Ιανουαρίου

Για ακόμα μία χρονιά κατακτά την κορυφή για τις άριστες πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού

Το Ινστιτούτο “Top Employers”, ο παγκόσμιος οργανισμός που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού, ανέδειξε την NN Hellas ως Κορυφαίο Εργοδότη2023 για 5η συνεχόμενη χρονιά.

 

Η πιστοποίηση Top Employer, αναγνωρίζει οργανισμούς που δίνουν προτεραιότητα στους ανθρώπους τους, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης καινοτόμων πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού. Η αξιολόγηση και η πιστοποίηση των υποψηφίων εταιριών, ολοκληρώνεται μέσα από μια σειρά απαιτητικών ελέγχων και αντικειμενικών κριτηρίων.


Η NN Hellas αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην ελληνική αγορά, που κερδίζει τη διάκριση αυτή για συνεχόμενα πέντε χρόνια. Με οδηγό τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και εφαρμόζοντας σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, αποτελεί πρότυπη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα προσφέροντας ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον.

 

Η κ. Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, σημείωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή που αντικατοπτρίζει τα όσα έχουμε πετύχει στην NN Hellas. Φέτος, μετά από τη συνένωση με τη NN Hellas II (πρώην MetLife), μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας παρέχοντας άριστες εργασιακές συνθήκες, φροντίζοντας όσα έχουν πραγματικά σημασία για τον καθένα από εμάς».

 

Ο Όμιλος ΝΝ έλαβε αντίστοιχη πιστοποίηση για 9 ακόμη χώρες.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 64 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα