×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
20
Νοεμβρίου

O 'Γρηγόρης' μικρογεύματα πάει Βερολίνο

Το 1972 στη Δάφνη, ο Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης και "δημιούργησε" τον πιο αγαπημένο προορισμό καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα. Από τότε, η αγάπη γι’ αυτό που κάνει, η αισιοδοξία και η πίστη του στο καλό διαρκώς αυξάνονται!

Και μαζί αυξάνονται τα μέλη της οικογένειας του "Γρηγόρη", οι φίλοι που τον προτιμούν και τα σημεία που μπορείς να τον συναντήσεις.

 

Από τα μέσα Νοεμβρίου 2015, η οικογένεια του "Γρηγόρη" επεκτείνεται σε μια ακόμη χώρα, την 6η, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Βερολίνο, στη φημισμένη Alexanderplatz, για να μοιράσει φρέσκιες λιχουδιές και ασυναγώνιστο καφέ και να αποκτήσει νέους φίλους. Στόχος της εταιρίας είναι η επιτυχής επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της Γερμανίας.

 

Όταν μία αμιγώς Ελληνική εταιρία, στις παρούσες συνθήκες, κατορθώνει να επεκτείνει τη δραστηριότητα της σε μια αγορά υψηλών απαιτήσεων, γεμίζει όχι μόνο την οικογένεια του Γρηγόρη, αλλά όλους τους Έλληνες, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Η επέκταση σε μια χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ένα εξαιρετικά σημαντικό και καθόλου εύκολο εγχείρημα. Η εργατικότητα και η επαγγελματική συνέπεια των ανθρώπων του "Γρηγόρη",  καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του αποτελούν τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχει.

 

Το όραμα του "Γρηγόρη" να προσφέρει στους πελάτες του την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων, μέσω ενός δικτύου ικανοποιημένων συνεργατών παραμένει το ίδιο όσο μακριά και αν ταξιδεύει. Η  προσπάθεια για μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση, όχι μόνο στους πελάτες, αλλά και στο προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών του είναι συνεχής εντός και εκτός των συνόρων.
Για τον Γρηγόρη:

 

Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 43 ετών, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972.

 

Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη,  περιλαμβάνει πάνω από 284 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 200.000 καθημερινούς επισκέπτες.

 

Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα &λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.

 

 

πηγή: news247.gr

Διαβάστηκε 173 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)