ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:00:19μ.μ.
11
Ιανουαρίου

O όμιλος Σαράντη μεταφέρει την παραγωγή του Noxzema στην Ελλάδα

Τη μεταφορά παραγωγής των αποσμητικών NOXZEMA στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗ, κίνηση που αυξάνει τις εργατικές θέσεις στη χώρα μας. Ειδικότερα, στο τέλος Οκτωβρίου 2014 ο όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗ προέβη στην εξαγορά της δραστηριότητας του NOXZEMA στην Ελλάδα από την PROCTER & GAMBLE,

έχοντας εξασφαλίσει συμβόλαιο παραγωγής από τα εργοστάσια της P&G στο εξωτερικό.

 

Η σειρά του ΝΟΧΖΕΜΑ περιλαμβάνει αποσμητικά σώματος, αφρόλουτρα και αφρούς ξυρίσματος, προϊόντα ιδιαιτέρως αναγνωρισμένα στην ελληνική αγορά με σημαντικά μερίδια αγοράς.

 

Ο όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του, η παραγωγή των προϊόντων NOXZEMA μεταφέρθηκε στα τέλη του 2015 στις ελληνικές παραγωγικές εγκαταστάσεις του ομίλου στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

 

Ο όμιλος πραγματοποίησε επένδυση ύψους 1 εκ. ευρώ για την αγορά ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν κατά 20 οι θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη παραγωγή.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 189 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα