ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 5 Οκτωμβρίου 2022 - 4:00:25π.μ.

banner468x60

14
Μαΐου

Ποσειδώνια 2022: Θα ξεπεράσουν κάθε ρεκόρ επισκεπτών και εκθετών

Τα Ποσειδώνια 2022 , η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθούν στις 6-10 Ιουνίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Τα Ποσειδώνια διατηρούν επάξια τον τίτλο τους ως η σημαντικότερη διεθνής ναυτιλιακή έκθεση, χάρη στη μοναδική κληρονομιά και τη μακρόχρονη παράδοσή τους στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

 

Το 2022 η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο αναμένεται να ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ που καταγράφηκαν στα Ποσειδώνια 2018, στα οποία είχαν παρευρεθεί περισσότεροι από 2.000 εκθέτες από 92 χώρες και πάνω από 20.000 επισκέπτες από 104 χώρες.

 

 

Επιπλέον, η έκθεση αποτελεί πλατφόρμα ενημέρωσης και συζητήσεων για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον χώρο της ναυτιλίας διεθνώς, καθώς στην ατζέντα της έχει προστεθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων, που καλύπτει τις περισσότερες πτυχές θεμάτων που απασχολούν τον ναυτιλιακό κλάδο.

 

Το πρόγραμμα των Ποσειδωνίων έχει επεκταθεί και πλέον διαρκεί 10 ημέρες αφού τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί σε αυτό και οι Ποσειδωνιακοί Αγώνες, μια σειρά από αθλητικούς αγώνες για στελέχη της ναυτιλίας που παρέχουν επιπλέον ευκαιρίες δικτύωσης για τους χιλιάδες συμμετέχοντες της έκθεσης. Τα Posidonia Games περιλαμβάνουν αγώνες ιστιοπλοΐας, ποδοσφαίρου, γκολφ, μπάσκετ και τρεξίματος, και τα έσοδα ενισχύουν τον Δήμο Πειραιά, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, και χρηματοδοτούν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΠΟΙΑΘ και την Συν-Ένωσις.

 

Τα Ποσειδώνια ανέκαθεν αποτελούσαν μια σημαντική πηγή εσόδων για την τουριστική βιομηχανία και άλλους συναφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας αφού υπολογίζεται ότι πάνω από 10.000 άτομα ταξιδεύουν στην χώρα μας για την έκθεση κάθε δυο χρόνια. Εκτιμάται ότι τα Ποσειδώνια δημιουργούν έσοδα περίπου 60 εκ. ευρώ για την χώρα μας από δαπάνες για διαμονή, μεταφορές, εστίαση, διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, κατασκευή περιπτέρων κ.α., αναδεικνύοντας την σημασία του εκθεσιακού τουρισμού.

 

Επιπλέον, η διοργάνωση μιας έκθεσης τόσο μεγάλου βεληνεκούς στην Αθήνα συμβάλλει στην δημιουργία θετικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό και προωθεί την πόλη της Αθήνας αλλά και τη χώρα συνολικά ως πιθανό προορισμό για σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις.

 

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 45 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα