Εκτύπωση αυτής της σελίδας
14
Απριλίου

«Προϊόν της Χρονιάς 2022» οι Πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην ηγέτιδα εταιρεία λαχανικών

 

Με τον τίτλο του «Προϊόντος της Χρονιάς 2022» διακρίθηκαν οι Πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης στην ομώνυμη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Ο θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς», που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων διεθνώς, βράβευσε τη ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, για το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο κατέκτησε πολύ γρήγορα την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών από την πρώτη στιγμή τοποθέτησής του.

 

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην ηγέτιδα εταιρεία λαχανικών, η οποία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας εδώ και μισό αιώνα.

 

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να πρωτοπορεί διαρκώς και, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή, θρεπτικά και καινοτόμα που εμπιστεύονται να απολαμβάνουν καθημερινά.

 

Caption: Ο κ. Γιώργος Λωσταράκος, Sales Director ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, παραλαμβάνει το βραβείο από την κα Ελένη Γιαννακούλη, Director, Business Development & Analytics IRI HELLAS.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

 

barbastathis.com
Facebook
Instagram: @barbastathis
youtube

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 64 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)