ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 9:18:47π.μ.
18
Αυγούστου

Σε αμερικανικό όμιλο το ξενοδοχείο της Βιοχάλκο στην Αθήνα

Την πρώτη πολυτελή μονάδα της στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανοίξει η ξενοδοχειακή αλυσίδα Wyndham Hotel Group μέσα στους πρώτους μήνες του 2017.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ως προς τον αριθμό των ξενοδοχείων αλυσίδα στον κόσμο, όπως γράφει η «Καθημερινή», με χαρτοφυλάκιο περίπου 8.000 μονάδων, δυναμικότητας 679.100 δωματίων, σε 73 χώρες.

 

Στην Αθήνα το ξενοδοχείο της θα ονομαστεί Wyndham Grand Athens και θα λειτουργήσει σε κτίριο παλαιότερου ξενοδοχείου επί της πλατείας Καραϊσκάκη, το οποίο ανήκει στη Βιοχάλκο.

 

Η εταιρεία Zeus International, υπεύθυνη για τη λειτουργία εννέα ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη, έχει ήδη ξεκινήσει την ανακατασκευή του κτιρίου.

 

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης το Wyndham Grand Athens θα διαθέτει 273 δωμάτια, 2.500 τ.μ. χώρων για συνέδρια και εκδηλώσεις, εστιατόριο, μπαρ, σπα, και Roof Garden 450 τ.μ. με πισίνα.

 

«Η Αθήνα δεν είναι η πρώτη στάση μας στην Ελλάδα, καθώς διαβλέπουμε ευκαιρίες για πολλά από τα brand μας σε όλη τη χώρα, από το κέντρο πόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έως τους προορισμούς διακοπών στα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική χώρα», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Wyndham Hotel Group, Νταν Ραφ.

 

«Παρακολουθούμε εδώ και καιρό την ελληνική αγορά, αναζητώντας την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία στον ξενοδοχειακό τομέα», σημείωσε από την πλευρά του ο ιδρυτής της Zeus International Χάρης Σιγανός.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 187 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα