ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 1:01:14π.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Αυγούστου

«Σε χρόνο ρεκόρ 1.813 ελεγκτές τσέκαραν 5.968 επιχειρήσεις»

Σε συμφωνία με τις πετρελαϊκές προχώρησε χθες η κυβέρνηση του Ισραήλ, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανάπτυξη του Λεβιάθαν και των υπολοίπων κοιτασμάτων της χώρας.

Η σχετική συμφωνία θα τεθεί προς ψήφιση στο κοινοβούλιο την Κυριακή και αποτελεί οδικό χάρτη, ο οποίος διασφαλίζει σε ένα βαθμό τον ανταγωνισμό στην αγορά φυσικού αερίου και από την άλλη, επιτρέπει τη συνέχιση των επενδύσεων.

 

Οι δύο βασικές αλλαγές σε σχέση με πριν έχουν να κάνουν:

 

α) Με τα νέα συμβόλαια, τα οποία θα πρέπει να συνδέονται με τα τιμολόγια της κρατικής εταιρείας ηλεκτρισμού και συγκεκριμένα με το σκέλος αυτών που αφορά το κόστος παραγωγής. Οι τιμές του αερίου στα νέα συμβόλαια αναμένεται να είναι 4,60-4,70 δολάρια έναντι 5,40-5,60 δολάρια στις υφιστάμενες συμφωνίες.

 

β) Το χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη του μεγάλου κοιτάσματος Λεβιάθαν. Ο νέος στόχος κάνει λόγο για επενδύσεις 1,5 δις. δολαρίων μέσα στην επόμενη διετία από τις πετρελαϊκές Noble και Delek.

 

 

πηγή: mikrosmetoxos.gr

Διαβάστηκε 124 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα