ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 6:48:43π.μ.

banner468x60

02
Οκτωβρίου

Στο κόκκινο οι οφειλές των εργαζομένων στα Ναυπηγεία

Τη ζοφερή πραγματικότητα της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους σε συνάρτηση με την ακρίβεια των βασικών ειδών πρώτης ανάγκης αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι – καταναλωτές

στα Ναυπηγεία οι οποίοι για να επιβιώσουν στρέφονται συχνά στη χρήση της πιστωτικής κάρτας.

 

Παράδειγμα αυτών αποτελεί περίπτωση εργαζόμενου σε ναυπηγική μονάδα με τετραμελή οικογένεια, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει χρήση πιστωτικής κάρτας για αγορές βασικών ειδών πρώτης ανάγκης λόγω της μη καταβολής των αμοιβών του. Συνέπεια της κατάστασης αυτής ήταν η καταγγελία της οφειλής και η απαίτηση όλου του ποσού.

 

Μετά από την διαμεσολάβηση της ΕΕΚΕ, ο εργαζόμενος – καταναλωτής διέκοψε τη χρήση της πιστωτικής κάρτας, αφού πέτυχε διαγραφή ύψους 60,97% της συνολικής οφειλής και την καταβολή του υπόλοιπου ποσού σε δύο μηνιαίες δόσεις. (σύνολο οφειλής 4.970,61€, πλήρωσε 1.740€)

 

H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

 

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

 

On line φόρμα υποβολής αιτήματος: https://eeke.gr/activities-of-e-e-k-e-2/rithmisi-ofilon/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τel :210-8817730
Web: www.eeke.gr


fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/

Διαβάστηκε 28 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα