ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 5:28:26π.μ.
19
Απριλίου

Ξανά σε λειτουργία από τον Μάιο τα Αστέρια Γλυφάδας

Προχωρούν οι επενδύσεις με μεγάλη ταχύτητα για το καλοκαίρι

 Η επένδυση στα Αστέρια Γλυφάδας προχωρά και θα ξεκινήσει η λειτουργία τον Μάϊο. Αυτό αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το Μάρτιο 2021.

 

Επίσης, προχωρούν όλες οι επενδύσεις των Brown Hotels με μεγάλη ταχύτητα για το καλοκαίρι.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό δελτίο για τις δράσεις του υπουργείου τον περασμένο μήνα, το οποίο αναρτήθηκε σήμερα και στο twitter του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Περάσαμε από τη Βουλή την τελική σύμβαση του Υπουργείου Οικονομικών και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ.


ΕΑΒ: Προχωράνε κανονικά οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με μεγάλη ταχύτητα και η Lockheed Martin επαναδραστηριοποιείται στην Ελλάδα.


ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: Προχωράει ο διαγωνισμός για την Πολιτεία Καινοτομίας στη ΧΡΩΠΕΙ.


BROWN HOTELS: Προχωράνε όλες οι επενδύσεις των Brown Hotels με μεγάλη ταχύτητα για το καλοκαίρι.


ΣΔΙΤ – Τρία νέα έργα ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ:


1.Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας,Σερρών, Κιλκίς και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και Συντήρηση και Διαχείριση αυτών μέσω ΣΔΙΤ, προϋπολογισμού 120 εκατ. ευρώ.


2.«Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Ηρακλείου και Χανίων και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω ΣΔΙΤ» προϋπολογισμού 121,38 εκατ. ευρώ.


3.«Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Λαμίας και Βόλου και Ανακατασκευή Δικαστικών Μεγάρων Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω ΣΔΙΤ» προϋπολογισμού 68,9 εκατ. ευρώ.


Υπογραφή δύο νέων χρηματοδοτικών συμβάσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων: Με τις συμβάσεις αυτές θα προστεθούν αναγκαίοι πόροι στην ελληνική οικονομία για έργα τοπικά και φιλοπεριβαλλοντικά, έργα που θα ξαναβάλουν μπρος την ελληνική οικονομία.
ΕΠΑνΕΚ -ΕΣΠΑ: Ένταξη 317 νέων επιχειρηματικών σχεδίων, συνολικής δημόσιας δαπάνης 22.158.558 ευρώ, στην «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων».
Νέο ειδικό ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών αρχικού ύψους 60 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση νεοφυών καινοτόμων επιχειρήσεων
Ενίσχυση ύψους 3.000 ευρώ σε επιχειρήσεις που παρέμειναν κατ’ εξαίρεση σε αναστολή λειτουργίας κατά την εορταστική περίοδο 2020
Εξήντα εκατ. ευρώ για την στήριξη των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων του ELEVATE GREECE
Υπογραφή σύμβασης συνεργασίας μεταξύ ΕΣΥΠ και ΕΣΑμεΑ για την καθιέρωση και τη λειτουργία του σήματος προσβασιμότητας ΑμεΑ και σχετικών μητρώων
Σε ισχύ τα φορολογικά κίνητρα για τους Επενδυτικούς Αγγέλους: Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε μια επιχειρηματικά φιλική χώρα που προσελκύει άμεσες ξένες επενδύσεις, ιδιαίτερα στις νεοφυείς επιχειρήσεις και στην υψηλή τεχνολογία. Με τα κίνητρα που θεσπίσαμε για τους Επενδυτικούς Αγγέλους δίνουμε ένα έμπρακτο δείγμα αυτής μας της πολιτικής.
Β’ Φάση του Χρηματοδοτικού Προγράμματος EUIPO: Μείωση 50 % στα βασικά τέλη αίτησης σημάτων, σχεδίων και υποδειγμάτων
Επίσπευση συγκρότησης Επιτροπών Ελέγχου Αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων που υποβάλλονται προς υπαγωγή στα καθεστώτα του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ: Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πάνω από 700 εκατ. ευρώ.
ΕΠΑνΕκ Ε-λιανικό: Προχωράει ο διαγωνισμός για την επιδότηση ύψους έως 5.000 ευρώ για ηλεκτρονικό κατάστημα.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Προχωράει κανονικά η επένδυση και θα ξεκινήσει λειτουργία τον Μάιο.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 124 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα