ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 4:42:59μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
27
Φεβρουαρίου

Ξεκίνησε ο διεθνής διαγωνισμός επιχειρηματικότητας Social Impact Award

Την έναρξη του διεθνούς διαγωνισμού Social Impact Award

σήμανε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Impact Hub Athens στου Ψυρρή.


Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές και νέους που θέλουν να προωθήσουν την αλλαγή στην κοινωνία αξιοποιώντας καινοτόμες και δημιουργικές μεθόδους και αναπτύσσοντας τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που έχει σκοπό να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει, να συμβουλεύσει και να προετοιμάσει νέους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τη δική τους κοινωνική επιχείρηση.


Η θεματολογία των ιδεών είναι ευρεία – μπορεί να σχετίζεται με τη φτώχεια, την υγεία, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την ενέργεια, την τεχνολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολλά άλλα.


Μέσα από το Social Impact Award όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία στην τεχνογνωσία μέσα από δωρεάν βιωματικά σεμινάρια πάνω στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, σε έναν χώρο όπου θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες, να τις αναπτύξουν και να λάβουν ανατροφοδότηση.


Επιπλέον, έως και 10 από τις καλύτερες ιδέες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με υποτροφία στο καλοκαιρινό Social Enterpreneurship Boot Camp. Οι 3 καλύτερες ιδέες θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο, έχοντας ως κριτήρια τον αντίκτυπο, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής της επιχειρηματικής ιδέας.


Το Social Impact Award ξεκίνησε το 2009 στην Αυστρία και σήμερα πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου όπως η Τσεχία, η Σλοβακία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία, η ΠΓΔΜ, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και η Ελλάδα.

 

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 128 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα