×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
18
Δεκεμβρίου

Υπερδιπλασίασαν τις πωλήσεις τους τα καταστήματα που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Αυξημένες έως και 200% ήταν οι ηλεκτρονικές πωλήσεις

για πολλά από τα καταστήματα που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου -GR.EC.A., ενώ στο ίδιο διάστημα διπλασιάστηκε και η επισκεψιμότητα στα e-shops.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη φέτος, ενώ παράλληλα υπήρξε ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, καταγράφηκε αύξηση του τζίρου κατά 50% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα (24 - 30 Νοεμβρίου).

 

Η επισκεψιμότητα των eShops υπερδιπλασιάστηκε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα εξ αυτών να δηλώσουν αύξηση πωλήσεων πάνω από 200%. Συνολικά, η αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων Εβδομάδων Ηλεκτρονικού Εμπορίου έχει ξεπεράσει το 100%. Ο θεσμός -πλέον- της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και μέχρι σήμερα αξιολογείται ως ιδιαίτερα πετυχημένος. Η συγκεκριμένη δράση έχει την υποστήριξη -και τελεί υπό την αιγίδα- του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 150 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)