ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:01:44μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
07
Ιουνίου

Σούνιο, ένα ακρωτήριο στρατηγικής σημασίας

Κατηγορία Αρχαιολογία

Χάρτης
Κοινοποίηση

More
Ειδήσεις: Οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Map data ©2016 Google
Terms of Use
Map
Satellite
Οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η σημασία του Ακρωτηρίου του Σουνίου» διοργανώνει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων και τις οικογένειές τους και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρες 11:00-12:30 στο χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

 

Το ακρωτήριο του Σουνίου, γνωστό στους περισσότερους από το ναό του Ποσειδώνα και το μύθο του Αιγέα, είχε στην αρχαιότητα στρατηγική σημασία για την περιοχή. Οι οικογένειες που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ανακαλύψουν τη σημασία του, φτιάχνοντας παράλληλα έναν οδηγό επίσκεψης, για τους ενδιαφερόμενους περιηγητές του χώρου.

 

Η οικονομική συμμετοχή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 6 ευρώ για κάθε άτομο (για τους ενήλικες προστίθεται η τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ για την είσοδό τους στο Ναό του Ποσειδώνα) και 5 ευρώ για τα αδέλφια.

 

Σημείο συνάντησης: Στο φυλάκιο έκδοσης εισιτηρίων κάτω από το ναό του Ποσειδώνα (ώρα 10:45).

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες: 22920 25575 (ΒΒΕΜ, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00).

 


Πηγή: archaiologia.gr

Διαβάστηκε 120 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα