ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 12:27:25μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
17
Αυγούστου

Το BBC στέλνει οκταμελές συνεργείο στις ανασκαφές της Αμφίπολης

Κατηγορία Αρχαιολογία

Το μεγάλο ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών και διεθνών ΜΜΕ για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη επιβεβαιώνεται και από την πρόθεση του βρετανικού δικτύου BBC

να στείλει στην περιοχή των ερευνών οκταμελή δημοσιογραφική αποστολή για να καλύψουν τις ανασκαφές στον τύμβο στην θέση Καστά.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών Μέσων Ενημέρωσης συνεργάτες του  BBC στην Ελλάδα έχουν έλθει σε επαφή με συναδέλφους τους στην Θεσσαλονίκη ζητώντας τη βοήθειά τους όχι μόνο για την παρακολούθηση των ερευνών αλλά και για ολόκληρο το υλικό που έχει καταγραφεί έως τώρα.

 

Ήδη παραγωγοί του βρετανικού δικτύου φέρεται να έχουν επισκεφτεί την περιοχή της Μεσολακκιάς Σερρών ώστε να έχουν μια πρώτη εικόνα τόσο για την τεχνική υποδομή των επικοινωνιών της περιοχής όσο και για να εντοπίσουν τη βάση της δημοσιογραφικής τους έρευνας καθώς η πλησιέστερη πανσιόν απέχει 25 χιλιόμετρα από τον τόπο της ανασκαφής.

 

πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστηκε 286 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα