ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:52:32μ.μ.
09
Ιουνίου

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε το τέλος του Τζαβέλλα

Κατηγορία Αθλητικά

Δεν θα συνεχίσει στην Ένωση ο Έλληνας αμυντικός

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα ανακοίνωσε η ΑΕΚ αφού δεν θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στις 30 Ιουνίου, ετχαριστώντας τον παράλληλα για την προσφορά του σε αυτά τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα.

 

Ο Έλληνας αμυντικός είχε υπογράψει το 2021 στους Κιτρινόμαυρους, με τους οποίους πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου. Το ιδανικό φινάλε, δηλαδή, για τον ίδιο στην Ένωση, αφού το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί.

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η παρουσία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην ομάδα μας.

 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ στη διετία που βρέθηκε μαζί μας και είχε πολύ σημαντική συμβολή στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ της σεζόν 2022-23.

 

Αποτελεί πλέον μέρος της ιστορίας της ομάδας μας και του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

 

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 21 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα