ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:21:18π.μ.
04
Σεπτεμβρίου

ΑΕΚ: Πληροροφίες για προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Κατηγορία Αθλητικά

Ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, φαίνεται πώς βρίσκεται η ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

 

Σύμφωνα με την Equipe, η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο μπακ και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Ο Σιντιμπέ έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Μονακό και είναι διεθνής 18 φορές με την Εθνική Γαλλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τρουά, έπειτα πήγε στη Λιλ και το καλοκαίρι του 2016 η Μονακό ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Έβερτον με τη μορφή δανεισμού για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Μονακό.

 

Την περσινή σεζόν στο Πριγκιπάτο, ο Σιντιμπέ πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με τη Μονακό σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την Εθνική Γαλλίας στις 18 εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα μετράει και ένα γκολ σε φιλικό απέναντι στην Αγγλία πριν πέντε χρόνια.

 

Ο Σιντιμπέ ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση στο τουρνουά.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 35 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα