ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 4:40:33π.μ.
08
Σεπτεμβρίου

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ – Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του μεταγραφικού «μπαμ»

Κατηγορία Αθλητικά

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018 και πρωταθλητής Ligue 1 με τη «χρυσή φουρνιά» της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ το 2017 «προσγειώθηκε» στην Ελλάδα μετά τα μεσάνυχτα προερχόμενος από το Παρίσι και πλέον η μεταγραφή του στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική της ευθεία.

 

Ο 30χρονος Γάλλος δεξιός μπακ που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά και υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πριγκιπάτου το καλοκαίρι που μας πέρασε έπειτα από έξι χρόνια καριέρας στο κλαμπ.

 

Πριν από πέντε χρόνια ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους του συγκροτήματος που είχε στις τάξεις τους Κιλιάν Εμπαπέ, Μπερνάρδο Σίλβα, Φαμπίνιο και Φαλκάο, μεταξύ άλλων, και έκανε τη μεγάλη έκπληξη ξεπερνώντας την Παρί Σεν Ζερμέν στην κούρσα για τον τίτλο της Ligue 1.

 

Την περασμένη σεζόν ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έγραψε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων μετράει 369 συμμετοχές με 19 γκολ, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Γαλλίας 18 φορές και βρήκε μια φορά δίχτυα.

 

Για τις υπηρεσίες του ενδιαφέρθηκαν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς και ομάδες από την Premier League, την La Liga και τη Serie A, αλλά δεν ολοκληρώθηκε εκεί η μεταγραφή του με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες και να κάνει ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού.

 

Πλέον, απομένει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί σήμερα (8/9).

 

Με τον έμπειρο Γάλλο στο ρόστερ της η ΑΕΚ θα καλύψει ένα από τα μεγάλα της κενά και θα εμπλουτίσει το… οπλοστάσιο που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή να κάνει την ομάδα και πάλι διεκδικήτρια των εγχώριων τίτλων.

 

Όσο για τους όρους της συμφωνίας, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει για 3ετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και με τις «καθαρές» ετήσιες απολαβές του να φτάνουν στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 33 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα