Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Ιανουαρίου

Αλμέιδα: Αξίζαμε τη νίκη, είμαστε σε καλό δρόμο

Κατηγορία Αθλητικά

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

 

H ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε τον Παναθηναϊκό (1-0) στο φετινό πρωτάθλημα και μείωσε, έτσι, τη διαφορά στους 4 βαθμούς, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι απολύτως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και να κάνει λόγο για δίκαιη νίκη, αναφερόμενος στον μακρύ δρόμο που υπάρχει ακόμη στη σεζόν αλλά και στον… σωστό δρόμο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα του.

 

Η Ένωση ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή και τα κατάφερε με το γκολ του Πινέδα, οπότε ο Αργεντίνος τεχνικός είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κάνοντας δηλώσεις στην Cosmote TV.

 

«Γνωρίζαμε την δύναμη του Παναθηναϊκού, είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και είπαμε πως οι μικρές λεπτομέρειες θα ειναι σημαντικές. Άλλη μία φορά οι ποδοσφαιριστές μας κατάλαβαν το πλάνο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζαμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Αλμέιδα και συνέχισε.

 

«Θεωρώ πως η ΑΕΚ παίζει το ίδιο παιχνίδι σε όλα τα ματς. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που προσπαθήσαμε είναι οι παίκτες να «ταυτοποιούνται» με τη φανέλα που φοράνε και να παλεύουν ως σύνολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε».

 

 

https://www.cosmote.gr/cosmotetv

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 38 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)