Εκτύπωση αυτής της σελίδας
28
Ιανουαρίου

Αντετοκούνμπο: Ο στόχος μου είναι να νικήσω τον GM ΛεΜπρόν στο All-Star Game

Κατηγορία Αθλητικά

«Θα το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ κι ελπίζω να κάνω αυτό που μπορώ»

 

Για την παρουσία του στο All Star Game ως αρχηγός, για τρίτη φορά στην καριέρα του, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σημειώνοντας ότι στόχος του είναι να νικήσει τον ΛεΜπρον Τζέιμς, που ως GM παραμένει αήττητος.

 

«Αυτό θα είναι το έβδομο All-Star Game της καριέρας μου. Είμαι 28 ετών και δεν το θεωρώ ποτέ δεδομένο. Ελπίζω να παίξω σε άλλα επτά όμως ποτέ δεν ξέρεις. Χτύπα ξύλο, αυτό ίσως είναι το τελευταίο μου! Γι’ αυτό ακριβώς θα το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ κι ελπίζω να κάνω αυτό που μπορώ, να κάνω αυτό που αγαπώ, να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να έλθουν πολλά περισσότερα στο μέλλον. Όμως ποτέ δεν θα το θεωρήσω δεδομένο, θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε στιγμή», είπε ο Greek Freak αρχικά και συνέχισε:

 

«Ο στόχος μου είναι πολύ-πολύ απλός. Προφανώς ο Τζρου Χόλιντεϊ θα είναι στην ομάδα μου, το ξέρουμε αυτό. Δεν ξέρω πως θα προχωρήσει η διαδικασία όμως ο Τζρου θα είναι στην ομάδα μου σε κάθε περίπτωση. Το να τον έχω στα αποδυτήρια και να ζήσω την εμπειρία μαζί του θα είναι υπέροχο. Ο στόχος είναι να κερδίσω την ομάδα του ΛεΜπρόν! Λένε ότι ο GM ΛεΜπρόν δεν έχει χάσει ποτέ σε All-Star Game, ελπίζω να χάσει για πρώτη φορά».

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 22 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)