Εκτύπωση αυτής της σελίδας
05
Φεβρουαρίου

Άρης: Βαρύ κλίμα για Πάρντιου μετά την ήττα από τον Ιωνικό

Κατηγορία Αθλητικά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Βρετανού προπονητή

 

Η ήττα από τον Ιωνικό (1-0) στη Νίκαια, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1, ήταν η 4η στα τελευταία έξι παιχνίδι για τον Άρη που προβληματίζει με την απόδοσή του και αυτό έχει ως συνέπεια το κλίμα, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, να γίνει πολύ βαρύ για τον Άλαν Πάρντιου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλείεται ακόμη και η αντικατάστασή του.

 

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου όταν οι κίτρινοι ανακοίνωναν την πρόσληψη του Βρετανού προπονητή, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει τη θέση του Χερμάν Μπούργος. Από τότε πέρασαν σχεδόν πέντε μήνες και ναι μεν ο Άρης είναι μέσα στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας και περιμένει τα πλέι οφ, δεν πείθει όμως με την εικόνα του.

 

Οι κίτρινοι αποκλείστηκαν στο κύπελλο, δυσκολεύονται στα μεγάλα παιχνίδια και τώρα τελευταία συνειδητοποιούν ότι δεν είναι εύκολα ούτε αυτά κόντρα σε θεωρητικά μικρές ομάδες, με συνέπεια ο προβληματισμός στη διοίκηση να μεγαλώνει. Και μεγάλωσε, πλέον, τόσο, ώστε να μην αποκλείεται ακόμη και το τέλος της συνεργασίας με τον Πάρντιου άμεσα.

 

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι η ομάδα αντί να κάνει βήματα εμπρός πάει χειρότερα, δεν βλέπουν κάποιο συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και γενικά έχουν απογοητευτεί πλέον από τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος περιμένει κλήση από τον Θόδωρο Καρυπίδη για να συναντηθούν και να αποφασίσουν τι θα γίνει. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή θα τη διακόψουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 28 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)