ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:33:01π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
27
Μαΐου

Ελλάδα: Την Παρασκευή τα σπουδαία για το διάδοχο του Σάντος

Κατηγορία Αθλητικά

Η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση συμφωνίας με τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος έχει ξεκινήσει. Πιθανότατα, την Παρασκευή 29 Μαΐου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής θα παρουσιάσει στα μέλη του συμβουλίου τις προτάσεις για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πορτογάλου.

Στη συνέχεια θα αποφασιστεί η διάδοχη κατάσταση, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα ακόμη όνομα-έκπληξη, το οποίο δεν έχει ακουστεί ακόμη και η ΕΠΟ το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό.

 

Πάντως, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Μάρτιν Γιολ, ο Ρικάρντο Σα Πίντο και ο Μάρκο Ταρντέλι είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Τις τελευταίες ημέρες φέρονται να έχουν προταθεί και άλλα ηχηρά ονόματα, αλλά αν δεν ρίξουν το κασέ τους εντός του μπάτζετ που έχει προϋπολογίσει η ΕΠΟ, δε θα επιλεγούν.

 

Έλληνας ατζέντης φέρεται να επικοινώνησε προ ημερών με την ηγεσία της Ομοσπονδίας και ρώτησε αν οι Έλληνες θα εξέταζαν σοβαρά την προοπτική να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

 

Τα στελέχη της ΕΠΟ απάντησαν θετικά έκτοτε όμως, ο Έλληνας μάνατζερ δεν μίλησε ξανά με την ομοσπονδία.
Ο Ιταλός τεχνικός, πάντως, έλυσε τη συνεργασία του με τη Μονακό και κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά έχει υψηλές -βάσει ελληνικών δεδομένων- οικονομικές απαιτήσεις.

 

Η περίπτωση του Χουάντε Ράμος δεν παρουσίασε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, ούτε από πλευράς του Ισπανού, ούτε από την πλευρά του ατζέντη του, γεγονός που αποδυναμώνει τις πιθανότητες ο Ισπανός προπονητής να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 312 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα