ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 6:49:59π.μ.
17
Ιανουαρίου

FIFA The Best: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Εκτός κορυφαίας ενδεκάδας ο Εμπαπέ

Κατηγορία Αθλητικά

FIFA The Best: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2021 στα βραβεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Ο «Λέβα» επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας», Λιονέλ Μέσι και τον Μο Σαλαχ, παίρνοντας το βραβείο «The Best»

 

 

Ο παίκτης της Μπαγερν Μονάχου ήταν εντυπωσιακός την περασμένη σεζόν και μεταξύ άλλων σημείωσε 43 γκολ στην Bundesliga, καταρρίπτοντας το ιστορικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

 

 

Το αντίστοιχο βραβείο στις γυναίκες πήγε στην Αλεξία Πουτέγιας της Μπαρτσελόνα.

 

 

https://twitter.com/FIFAWorldCup?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483156714262302733%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2Fsports%2Fpodosfairo%2Fstory%2F1274141%2Ffifa-the-best-koryfaios-podosfairistis-o-rompert-levantofski-ektos-koryfaias-endekadas-o-empape

 

Η κορυφαία ενδεκάδα με Λεναντόφσκι, Μέσι και Ρονάλντο


Η FIFA γνωστοποίησε επίσης την κορυφαία ενδεκάδα, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις επιθετικούς! Σε αυτή βρίσκονται (φυσικά) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ «ηχηρή» απουσία είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

 

Η καλύτερη ενδεκάδα στους άνδρες: Ντοναρούμα, Αλάμπα, Ντίαζ, Μπονούτσι, Ζορζίνιο, Καντέ, Ντε Μπρόινε, Ρονάλντο, Χάλαντ, Λεβαντόβσκι, Μέσι.

 

Η καλύτερη ενδεκάδα στις γυναίκες: Έντλερ, Μπρονζ, Ρέναρντ, Μπράιτ, Έρικσον, Μπανίνι, Λιόιντ, Μπνασέα, Μίντεμα, Μάρτα, Μόργκαν.

 

Το βραβείο «The Best» για τον καλύτερο προπονητή πήρε ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος επικράτησε των Ρομπέρτο Μαντσίνι και Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Γερμανός τεχνικός οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champions League. Το αντίστοιχο βραβείο στο ποδόσφαιρο γυναικών πήρε η τεχνικός της Τσέλσι, Έμα Χέις.

 

Επίσης, το ιατρικό επιτελείο αλλά και τα μέλη της εθνικής ομάδας της Δανίας κέρδισαν πανάξια το βραβείο «Fair Play», για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν στον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Έρικ Λαμέλα κατέκτησε το βραβείο «Φέραντς Πούσκας», για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε με ραμπόνα στο ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ, ενώ ο Εντουάρ Μεντί της Τσέλσι αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας. Αντίστοιχα, στις γυναίκες κέρδισε η Κριστιάνε Έντλερ.

 

https://www.cosmote.gr/cosmotetv

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 28 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα