ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 1:25:46μ.μ.
12
Ιουνίου

«Η Δανία έχασε αλλά η ζωή νίκησε» – Συγκλονίζει το πρωτοσέλιδο της Ekstra Bladet

Κατηγορία Αθλητικά

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για τον Έρικσεν

H Δανία ηττήθηκε από τη Φινλανδία στον πρώτο της αγώνα στο φετινό Euro, αλλά σημασία έχει ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ζωντανός.

 

Στη σκανδιναβική χώρα, όπως και σε όλο τον πλανήτη, συγκλονίστηκαν με την κατάρρευση του Έρικσεν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φινλανδία. Ήταν στιγμές… τρόμου, αφού όλοι φοβήθηκαν το χειρότερο, την ίδια ώρα που οι δακρυσμένοι συμπαίκτες του αντιδρούσαν με υποδειγματικό τρόπο, δείχνοντάς του τον μέγιστο σεβασμό.

 

Ο Έρικσεν τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ανέκτησε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα ο αγώνας να συνεχιστεί όταν έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα. Δεν ήταν ευχάριστη, όμως, για τους Δανούς η εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού ηττήθηκαν με 0-1.

 

Θα ήταν αποτέλεσμα – σοκ, αλλά όλοι είδαν ότι το πραγματικό σοκ ήταν άλλο και σε αυτό στάθηκε και η Ekdtra Bladet, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Δανίας, η οποία δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της το αυριανό πρωτοσέλιδό της. Σε αυτό, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, υπάρχει η φωτογραφία του Έρικσεν καθώς αποχωρεί από το γήπεδο με το φορείο και το εξής μήνυμα: «Η Δανία έχασε αλλά η ζωή νίκησε».

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 119 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα