ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:38:11μ.μ.
29
Σεπτεμβρίου

Η Premier League θα ανταμείψει τις ομάδες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμένων παικτών

Κατηγορία Αθλητικά

Ανεμβολίαστοι οι περισσότεροι στις περισσότερες ομάδες

Το θέμα του εμβολίου για τον κορονοϊό προκαλεί συζητήσεις και στην Premier League, με τη διοργανώτρια αρχή να επιβραβεύει τις ομάδες που έχουν τους περισσότερους εμβολιασμένους.

 

Όπως συμβαίνει παντού, είτε σε μεγάλο είτε σε μικρότερο βαθμό, έτσι και στο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου υπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η Premier League, οι περισσότερο ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, αφού είναι μόλις 7 (από τις 20) οι ομάδες που έχουν ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% σε ό,τι αφορά εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές.

 

Αυτές οι 7 ομάδες λοιπόν, όπως και οι παίκτες τους που έχουν κάνει το εμβόλιο, θα επιβραβευθούν από τη διοργανώτρια αρχή. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, μόλις επτά ομάδες είναι πάνω από 50% πλήρως εμβολιασμένες, οπότε έχουμε ακόμα δρόμο. Εξετάζουμε πως και με ποιον τρόπο μπορούμε να ανταμείψουμε αυτές τις ομάδες και τους παίκτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Premier League.

 

Μόνο την πρώτη δόση έκαναν οι περισσότεροι
Σύμφωνα με όσα ανέφερε πάντως, από την πλευρά του, το Sky Sports σε σχετικό ρεπορτάζ, οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εμβολιαστεί, έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση ως τώρα.

 

Παράλληλα, όπως ανέφερε το βρετανικό Μέσο, από τις 20 ομάδες της Premier League, μόνο μία έχει όλους τους παίκτες της εμβολιασμένους. Ο λόγος για τη Γουλβς, η οποία θεωρείται παράδειγμα προς μίμηση από τη διοργανώτρια αρχή.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 97 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα