Εκτύπωση αυτής της σελίδας
31
Ιουλίου

Ιστορική φανέλα για το τμήμα πετοσφαίρισης αγοριών του Πανιωνίου

Κατηγορία Αθλητικά

Μια ιστορική φανέλα θα φορά στις προπονήσεις του το τμήμα πετοσφαίρισης αγοριών του Πανιωνίου,

σε μια προσπάθεια της ομάδας να τιμήσει την επέτειο των 130 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

 

Οι νεαροί αθλητές του Ιστορικού, θα φορούν στις προπονήσεις τη φανέλα με την οποία ο σύλλογος κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα βόλεϊ το 1919, σε μία κίνηση που έρχεται να αναδείξει τη σπουδαιότητα του Πανιωνίου και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη διάδοση του αθλήματος στη χώρα μας.

 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

 

"Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ήταν ο πρώτος σύλλογος που εισήγαγε το άθλημα της πετοσφαίρισης (volley) στον ελληνικό χώρο, ιδρύοντας το πρώτο τμήμα στη Σμύρνη το 1913.


Τιμώντας την παράδοση αυτή, αλλά και την επέτειο ίδρυσης του συλλόγου πριν από 130 χρόνια, το τμήμα πετοσφαίρισης αγοριών αναβιώνει την αυθεντική εμφάνιση με την οποία ο Πανιώνιος κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα του 1919.


Οι νεαροί μας αθλητές, συνεχιστές του έργου του Δημητρού Καραμπάτη, του Παναγιώτη Ρετέλα, του Κώστα Παπάζογλου, του Α. Βασιλειάδη, του Κλ. Δρίβα και του Ερ. Ισηγόνη θα προπονούνται με τη συγκεκριμένη φανέλα, προετοιμαζόμενοι να οδηγήσουν τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών.


Η εμφάνιση αυτή θα διατεθεί από την μπουτίκ του συλλόγου και σε όσους φίλους θελήσουν να την αποκτήσουν, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο συλλεκτικός της χαρακτήρας".

 

Πηγή: NS tv.gr

Διαβάστηκε 437 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)