ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:59:54μ.μ.
02
Ιουνίου

Κάλεσε άλλους επτά στην Εθνική ο Γκουστάβο Πογέτ

Κατηγορία Αθλητικά

Ακόμη επτά ποδοσφαιριστές κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια με Γαλλία και Ιρλανδία, εκτός και αν κληθεί να αντικαταστήσει κάποιον τυχόν τραυματία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Επιπλέον επτά διεθνείς προσκλήθηκαν από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και την Γαλλία για τα European Qualifiers.

 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

 

Υπενθυμίζεται ότι στο εν εξελίξει στάδιο προετοιμασίας συμμετέχουν ήδη οι εξής διεθνείς: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα