ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:17:20μ.μ.
04
Ιουλίου

Κολομβία κι Αργεντινή έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Copa America

Κατηγορία Αθλητικά

Η δύσκολη νίκη στα πέναλτι και η τρίαρα με την υπογραφή του Μέσι.


Tην τετράδα του Copa America συμπλήρωσαν Κολομβία κι Αργεντινή, αποκλείοντας Ουρουγουάη και Ισημερινό αντίστοιχα.

 

Την αρχή έκανε η Κολομβία, η οποία στο κλασικό ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής με την Ουρουγουάη έμεινε στο 0-0 τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση, με αποτέλεσμα όλα τα κριθούν στα πέναλτι.

 

Εκεί, ο Οσπίνα αρνήθηκε το γκολ σε Χιμένεθ και Βίνα, οι συμπαίκτες του ήταν 100% εύστοχοι κι έτσι πήραν τη νίκη στη «ρωσική ρουλέτα» με 4-2.

 

Αργότερα, η «αλμπισελέστε» δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, με τον Λιονέλ Μέσι να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με δύο ασίστ στους Ντε Πολ (40’) και Λαουτάρο Μαρτίνες (84’) και μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 89’.

 

Μάλιστα, στην τελευταία φάση είχαμε και την αποβολή Χινσάπιε για την ανατροπή του Ντι Μαρία, η οποία από πέναλτι έγινε φάουλ λόγω VAR, κάτι που έκανε την κίτρινη κάρτα κόκκινη.

 

Οι δύο σημερινοί νικητές θα κοντραριστούν μεταξύ τους με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει το Περού στο άλλο ζευγάρι.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 113 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα