Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26
Ιανουαρίου

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Στους «4» του κυπέλλου και περιμένει Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ

Κατηγορία Αθλητικά

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού

 

Η Λαμία ήταν με το ένα πόδι στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πρώτο παιχνίδι και πάτησε και με τα δύο μετά τη ρεβάνς, στην οποία πήρε ξανά τη νίκη, με 4-2 αυτή τη φορά, περιμένοντας να δει αν ο επόμενος αντίπαλό της θα είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός.

 

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 3′ με τον Ασκόφσκι και συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 8′ με τον Κουτζαβασίλη για το 0-1, το οποίο θεωρητικά τούς έδινε ελπίδες πρόκρισης. Πρακτικά, όμως, αποδείχθηκε ότι ο Απόλλων δεν είχε τέτοιες…

 

 

Στο 20′ ο Ασκόφσκι βγήκε τετ α τετ μετά την κάθετη του Ντε Βινσέντι και απέφυγε και τον τερματοφύλακα για το 1-1, ενώ στο 25′ ο Παούλαβετς με κεφαλιά έκανε το 2-1. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 39′ η Λαμία σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με αυτογκόλ του Γκέκα μετά το γύρισμα του Μαρτίνεθ από δεξιά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1.

 

Όλα, επομένως, είχαν ήδη κριθεί, με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να προσπαθεί στο β’ μέρος για κάτι καλό και να μειώνει σε 3-2 στο 86′ με τον Ελέζι, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους στο 92′ με τον Τσιλούλη.

 

 

https://www.cosmote.gr/cosmotetv

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 28 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)