ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:53:52μ.μ.
02
Ιουλίου

Μύκονος: Θύμα ληστείας «μαμούθ» ο ποδοσφαιριστής Γουίλιαμ Καρβάλιο – «Έκαναν φτερά» 200.000 ευρώ

Κατηγορία Αθλητικά

Οι «ποντικοί» οι οποίοι μπούκαραν στη βίλα που έμενε με φίλο του άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά

 

Το… φυσάνε και δεν κρυώνει ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο, κι ένας φίλος του, οι οποίοι επέλεξαν τη Μύκονο για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα φύγουν από το «νησί των ανέμων» κατά 200.000 ευρώ «ελαφρύτεροι».

 

Ο 30χρονος άσος και ο φίλος του, είχαν νοικιάσει βίλα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Μυκόνου. Όπως κάθε βράδυ έτσι και την Παρασκευή βγήκαν στη Χώρα για διασκέδαση. Όταν γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου επέστρεψαν για να ξεκουραστούν, διαπίστωσαν ότι το σπίτι ήταν παραβιασμένο και αναστατωμένο. «Ποντικοί» που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους βρήκαν ευκαιρία να «τρυπώσουν» στη βίλα και να αρπάξουν ότι βρουν.

 

 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Γουίλιαμ Καρβάλιο άρπαξαν ένα βραχιόλι με διαμάντια που η αξία του ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σκουλαρίκια που η αξίας τους ξεπερνά τις 10.000 ευρώ και περίπου 3.500 ευρώ σε μετρητά. Από τον φίλο του ποδοσφαιριστή άρπαξαν ένα ρολόι που η αξία του αγγίζει τις 150.000 ευρώ, αλλά και πάνω από 15.000 ευρώ σε μετρητά.

 

Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, με τα κρούσματα κλοπών στο «νησί των ανέμων» να αυξάνουν παρά τις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 51 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα