ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:49:15μ.μ.
10
Δεκεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου: Έσπασε το πόδι του ο Νόιερ κάνοντας σκι

Κατηγορία Αθλητικά

Τέλος η φετινή σεζόν για τον Γερμανό τερματοφύλακα

Το 2022 ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο για τον Μάνουελ Νόιερ, αφού μετά την απογοητευτική παρουσία της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ 2022, όπου αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, ήρθε τώρα και το κάταγμα στο πόδι κάνοντας σκι, με αποτέλεσμα η φετινή σεζόν, προς απογοήτευση και της Μπάγερν Μονάχου, να λαμβάνει πρόωρο τέλος για τον ίδιο.

 

Ο Νόιερ είχε άδεια μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αποφάσισε να περάσει αυτές τις ημέρες στο βουνό κάνοντας σκι. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, όμως, αφού τελικά έσπασε το πόδι του και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση της Μπάγερν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

 

«Γεια σας φίλοι, τι να πω πραγματικά, το τέλος του 2022 θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα. Ενώ προσπαθούσα να καθαρίσω το μυαλό μου πηγαίνοντας διακοπές για σκι, έσπασα το πόδι μου. Το χθεσινό χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Πολλά ευχαριστώ στο ιατρικό τιμ. Παρ’ όλα αυτά, πονάει πολύ το να ξέρω πως η φετινή σεζόν τελείωσε για μένα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Μάνουελ», ανέφερε ο Γερμανός τερματοφύλακας στο μήνυμά του στο Instagram.

 

Εξέλιξη που έχει προκαλέσει σοκ στους ανθρώπους της Μπάγερν, αφού η απουσία του Νόιερ είναι πάρα πολύ σημαντική, όπως έχει αποδειχθεί όσες φορές χρειάστηκε να λείψει στο παρελθόν.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 22 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα