ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2025 - 2:15:23μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
22
Μαΐου

Νέο κρούσμα ντόπινγκ στη Basket League! Μετά τους Ντουέιν Ντέιβις και Τζέιμς Γκιστ και ο Βρετανός παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός σε χρήση, αυτή τη φορά διεγερτικής ουσίας (αμφεταμίνη).

Μένει να φανούν τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος για να ακολουθήσει και η ανάλογη τιμωρία απο τα αρμόδια όργανα, με την περίπτωση του Μενσά-Μπονσού ωστόσο να επιφέρει μεγαλύτερες ποινές. Πρέπει να επισημάνουμε οτι για την ομάδα του, την ΑΕΚ, δεν προβλέπονται συνέπειες.

 

Μέσα στη μέρα αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα η ΚΑΕ ΑΕΚ με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αποδίδει το κρούσμα ντόπινγκ σε φαρμακευτικό σκεύασμα που παίρνει εδώ και χρόνια ο παίκτης για να αντιμετωπίσει μια ασθένεια κι ενώ έχουν δηλώσει την ουσία αυτή στις αρχές.

 

 

πηγή: Sports8.gr

Διαβάστηκε 101 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα